Stacks Image 65611
Jorn Klarenbeek,
maitre

Onze gasten voelen zich hier thuis. Dat heeft te maken met de hele entourage, het is een knus en gezellig restaurant. Een warm nest met een hoogwaardige kwaliteit van eten en drinken. Daar hoort ook een bepaald niveau van service bij. Wij proberen mensen een avond te verrassen met heerlijk eten en mooie wijnen. Dat doen we met service en een oprechte glimlach.
Wijn is mijn hobby en dat is het ook altijd geweest. Bij het maken van een nieuwe kaart kijken we bewust naar de keuze van de wijn. We hebben daarom een wijnarrangement waar we trots op zijn. Bij iedere gang van het 3-gangenmenu is er een bijpassend mooi glas wijn. We hebben 60 verschillende wijnen op de kaart staan en dat is een brede collectie wit, rood en rosé. Ik probeer ook wat exclusievere wijn in huis te halen. Vandaar dat we de kelderkaart hebben, daar staan bijzondere en iets duurdere Bordeauxs op.
Stacks Image 65614
Dustin Pardoen,
chef

De bedoeling van mijn manier van koken is harmonie. In mijn visie moet in ieder gerecht zoet, zuur, bitter en hartig voor komen. Als je dit op de juiste manier doseert is het een pure smaakbeleving. Er zijn ook gerechten waarbij je dit niet meteen proeft, maar waar het wel allemaal in zit. Dat is harmonie. Onze gasten verwoorden dit vaak als 'verrassend lekker' of 'hoog op smaak'. 
My Image
My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Maandag t/m Woensdag
* Gesloten
Donderdag t/m Zondag
* v.a. 17.30 uur geopend


Volg ons via de kanalen!