Stacks Image 20
Stacks Image 26

Verrassingsmenu

specialty from the chef

In deze hectische tijden zijn er al genoeg keuzes die u moet maken. Bij de goedheyd kiest u alleen het aantal gangen, gaat lekker achterover zitten en laat u in de watten leggen door ons team.

Wij werken uitsluitend met mooie en eerlijke seizoensgebonden producten. Onze chef zoekt de grenzen op van smaken, structuren en bereidingswijze met wereldse invloeden en krachtige smaakcombinaties.

3 gangen €54,-

4 gangen €64,-

Laat u adviseren in onze ruime wijnkaart of kies voor prachtige wijnen in ons begeleidende wijnarrangement.

3 glazen €26,-

4 glazen €34,-

JAPANSE WAGYU A5

Bij de Goedheyd werken wij met de beste producten. Daarom de keuze om het echte Japanse Wagyu A5 te serveren aan onze gasten. Wij serveren Wagyu met de mooiste vlees-vet verhouding. Wagyu uit Japan met ‘’Grade A5’’ behoort tot een totaal andere categorie qua smaakbeleving, zachtheid en de extreme marmering dan andere landen.

Bestel onze Wagyu als supplement binnen ons verrassingsmenu, wilt u zekerheid over de beschikbaarheid neem dan even van te voren contact met ons op.

My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag t/m dinsdag
* Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag
* v.a. 18.00 uur geopend


Volg ons via de kanalen!