Stacks Image 64
Jorn Klarenbeek,
maitre

Onze gasten voelen zich hier thuis. Dat heeft te maken met de hele entourage, het is een knus en gezellig restaurant. Een warm nest met een hoogwaardige kwaliteit van eten en drinken. Daar hoort ook een bepaald niveau van service bij. Wij proberen mensen een avond te verrassen met heerlijk eten en mooie wijnen. Dat doen we met service en een oprechte glimlach.
Wijn is mijn hobby en dat is het ook altijd geweest. Bij het maken van een nieuwe kaart kijken we bewust naar de keuze van de wijn. We hebben daarom een wijnarrangement waar we trots op zijn. Bij iedere gang van het 3-gangenmenu is er een bijpassend mooi glas wijn. We hebben 60 verschillende wijnen op de kaart staan en dat is een brede collectie wit, rood en rosé. Ik probeer ook wat exclusievere wijn in huis te halen. Vandaar dat we de kelderkaart hebben, daar staan bijzondere en iets duurdere Bordeauxs op.

Ik vind het fantastisch om onze gasten te verwennen. We zijn heel blij met de mooie wijnen en de smaakvolle ingrediënten die we gebruiken. Als ik dan ’s avonds onze gasten zie genieten, eten, drinken, praten, voel ik me heel gelukkig.
Stacks Image p65592_n1112747

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Wat zeggen anderen

Wij zijn zo trots als een pauw als onze gasten leuke berichten over ons schrijven! Lees wat andere gasten over ons schrijven.

RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht


Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag & Maandag
* Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag
* v.a. 17.30 uur geopend
(keuken open tot 22.00 uur)
* uiterlijk 01.00 gesloten


Volg ons via de kanalen!KvK nr  62413961 | ING IBAN NL64INGB0007428680 | BTW nr NL 8548.08.176.B.01