Onze keuken is Frans-internationaal georiënteerd met een klassiek moderne twist. Ons team heeft maar één doel: u in een warme ambiance een avond te verrassen, te verwennen en te laten genieten.

Wij werken met mooie en eerlijke seizoensgebonden producten. Het keukenteam voegt aan deze ingrediënten sprankelende accenten toe. Alle gerechten zijn hierdoor hoog op smaak en verrassend lekker.


Japanse Wagyu A5

Bij de Goedheyd werken wij met de beste producten. Daarom de keuze om het echte Japanse Wagyu A5 te serveren aan onze gasten. Wij serveren Wagyu met de mooiste vlees-vet verhouding. Wagyu uit Japan met ‘’Grade A5’’ behoort tot een totaal andere categorie qua smaakbeleving, zachtheid en de extreme marmering dan andere landen.

Bestel onze Wagyu als supplement binnen ons verrassingsmenu of a la carte en ervaar wat Wagyu zo bijzonder maakt.

voorgerechten

Buratta & Ibericoham
(kan vegetarisch)
notenolie - macadamia - vijgen - beukencress - ingemaakt minibiet - sesam krokant - kikkererwt - mini sla
13

Zachte eendenborst
bulgur - appel - Taggiasche olijven - biet - kastanje champignons - radijs - specerijen mayonaise
13

Gerookte zalmrugfilet
bloemkool crème - geroosterde bloemkool - kapper - quinoa - komkommer - dashi gel - citroenmayonaise
14

Tonijn & gamba
focaccia - Taggiasche olijven - komkommer - radijs - vadouvan mayonaise
15

'Chefs special'

Carpaccio van Chileense Wagyu rib-eye
olijfolie - pijnboompitten - kappertjes - rucola
29

Foie Gras, munster & truffel
gekarameliseerde appel - aceto balsamico - geroosterd suikerbrood
26

hoofdgerechten

Truffelrisotto & gepocheerde eitje
Parmezaanse kaas - gegrilde little gem - asperge - paddenstoel - schuim van biet - balsamico
23

Zeebaarsfilet & Ibericoham
parelgort - asperge - biet - residu van kreeft - waterkers - Colombiaanse vissaus
24

Runder medaillons
puree - aardse crème - gebrande mais - champignons - biet - radijs - truffelsaus
24

Rodepoon & Langoustine
mousseline - asperge - sambai zu - langoustine saus
25

Entrecote van gemarmerd Hollands rund
rozeval - aardse crème - champignons - bearnaisesaus - baby romaine sla met truffelmayo en Parmezaan
32

Japanse Wagyu entrecote A5+, BMS12 (120 gram)
seizoengarnituur
85

Chateaubriand (450 gram voor 2 personen)
seizoen groenten - morillesaus
36 p.p.

Supplement gebakken foie gras of zwezerik - 7
Puntzak friet - truffelmayonaise - 3.75

nagerechten

Panna Cotta van mandarijn
spekkoek - tempura gefrituurde sinaasappel - gelei van American cookies - sinaasappel ijs
10

Dessert van de Chef

10

Kaasplankje
15

Dessertwijnen

Grande Maison “Cuvee des Anges”, Semillon / Sauvignon blanc, Monbazillac, Frankrijk, 2016
Een wijn die de kenmerkende geur en smaak van botrytis heeft: zoet maar niet plakkerig met lekker exotisch fruit.
Per glas: 7

Barbeito “5yrs”, Boal, Madeira, Portugal
De fermentatie van deze Madeira word gestopt op het gewenste zoet gehalte. Daarna rijpt de wijn op Frans eiken voor 5 jaar. Dit resulteert in een wijn met aroma´s van gedroogd fruit, licht rokerig met een frisse afdronk.
Per glas: 7

Domini Veneti “Recioto della Valpolicella”, Valpolicella, Italië, 2016
Recioto start als Amarone, maar dan word de vergisting gestopt wat resulteert in restsuiker. Hierdoor krijg je een portachtige wijn maar met veel minder alcohol
Per glas: 7.5

Castello di Ama ‘Vin Santo reserva’, Trebbiano / Malvasia,
Toscane, Italië, 2007
Mooi uitgebalanceerd, beslist niet te zoet maar wel heel krachtig. Aroma’s van noten en koffie, karmael en mooie zuren. Intens en brood met rozijnen, honing en amandel, typisch voor Vin Santo.
Fles: 45

Henri Giraud “Ratafia Champenois Solera 1990-2013”, Pinot Noir,
Champagne, Frankrijk

De Ratafia de Champagne wordt gemaakt met druiven van de champagne-teelt, waaraan een neutraal smakende alcohol wordt toegevoegd. De Ratafia van Giraud is zeldzaam, omdat ze volgens een solera systeem wordt gemaakt, van wijnen over een periode van 20 jaar van de beste jaargangen: het mooiste pinot noir fruit en gerijpt op eiken vaten.
Fles: 85

Niepoort
Niepoort heeft vooral een grote reputatie op het gebied van colheita port: tawny port uit één enkele jaargang. Maar ook de 'gewone' ruby en tawny zijn van een uitstekende kwaliteit, en de vintage ports zijn befaamd. Dirk van der Niepoort gaf zijn porthuis op onnavolgbare wijze een eigen gezicht met elegante ports, waarbij het accent ligt op het iets zoetere type met een perfecte zuurgraad.

Niepoort, White Port Per glas: 7
Niepoort, Ruby Port Per glas: 7
Niepoort, Tawny Port Per glas: 7
Niepoort, LBV Port 2013 Per glas: 9
Niepoort, Colheita 2004 Per glas: 10

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag, Dinsdag & Woensdag
* Gesloten
Maandag, Donderdag t/m Zaterdag
* v.a. 17.30 uur geopend
* uiterlijk 01.00 gesloten

De Goedheyd
* is op beide kerstdagen gesloten


Volg ons via de kanalen!