Voorgerechten

Iberico Ham

plateau met cornichons
Iberico ham - cornichons

17

Steak tartaar

kwartelei - pata negra - truffel - pompoen
Steak tartar - quail egg - pata negra - truffle - pumpkin

15

Salade met artisjok & mozarella

balsamico mayo - ingemaakte groenten - Parmezaan
Salad with artichoke & mozzarella balsamic mayo - Parmesan cheese

15

Zalmfilet gelakt met Dashi

fregola - crème van broccoli en miso - dashi gel - wakamé
zoetzure groenten - gezouten citroenmayonaise
Salmon lacquered with dashi - fregola - cream of broccoli and miso - dashi gel wakamé sweet and sour vegetables - salted lemon mayonnaise

15

Baeri kaviaar 20 gram

geserveerd met blini en zure room
Baeri caviar 20 grams - blini - sour cream

31

Tussengerechten

Gegrilde coquille

Pata Negra - bloemkool crème gearomatiseerd met truffel - vinaigrette van kreeft en vanille - edamame - haringkaviaar - schuim van kreeft
Scallop - Pata Negra - cauliflower crème with truffle - vinaigrette of lobster and vanilla - edamame - herring caviar - foam of lobster

16

2008® gebakken foie gras - Munster & truffel

aardse crème - gekarameliseerde appel - truffeldressing
“Villa Manodori” 12 jaar oude balsamico - geroosterd suikerbrood
2008® fried foie gras - Munster & truffle - earthy cream - caramelized apple - truffle dressing -“Villa Manodori” 12 Year Old Balsamic - Toasted Sugar Loaf

26

Hoofdgerechten

Zoete aardappel & gepocheerd scharreleitje

Parmezaan - asperge - zachte schuim van bolete, kokos & dashi
Sweet potato & poached egg - Parmesan cheese - asparagus - soft foam of bolete, coconut & dashi

24

Runder tournedos van Simmentaler rund

knolselderij crème - seizoen groenten - morillesaus
Tenderloin of Simmentaler (with fried foie gras +7)- smoked celeriac cream - seasonal vegetables - morel sauce

31

Zeebaars & Gamba

seizoens groenten - romige crème - citroengrasolie - beurre blanc van dashi
Seabass - prawn - cauliflower cream - seasonal vegetables
Buerre blanc of dashi

26

Chateaubriand van Simmentaler rund

450 gram voor 2 personen (met gebakken foie gras +7)
het aller mooiste, zachtste en meest luxe deel van het rund
Chateaubriand of Simmentaler 450 grams for 2 people (with fried foie gras +7)

34 pp

Wagyubeef

Japanse Wagyu A5 (BMS 12) entrecote 120 gram
Wagyu beef - Japanese Wagyu A5 (BMS 12) sirloin steak 120 grams

95

frieten & mayonaise

fries & mayonnaise

3,50

Desserts

Tartellette van vanille

vers roodfruit - gel roodfruit - champagne schuim - oreo
citroen ijs
Vanilla tartlet - fresh red fruit - gel red fruit - champagne foam - oreo - lemon ice cream

14

Warm chocolade taartje

vanille ijs - yoghurt crumble
Warm chocolate cake - vanilla ice cream - yogurt crumble

14

Selectie van 5 soorten kaas

appelstroop - crackers
Selection of 5 types of cheese - applesyrup

15

My Image
My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Maandag t/m Woensdag
* Gesloten
Donderdag t/m Zondag
* v.a. 17.30 uur geopend


Volg ons via de kanalen!