DE GOEDHEYD

Nederlands

Onze keuken is Frans-internationaal georiënteerd met een klassiek moderne twist. Ons team heeft maar één doel: u in een warme ambiance een avond te verrassen, te verwennen en te laten genieten.

Wij werken met mooie en eerlijke seizoensgebonden producten. Het keukenteam voegt aan deze ingrediënten sprankelende accenten toe. Alle gerechten zijn hierdoor hoog op smaak en verrassend lekker.

CHEF'S MENU

Verrassingsmenu

3 gangen

45

4 gangen

50

5 gangen

59

Wijnarrangement

3 glazen

21

4 glazen

27

5 glazen

33

Vervanging van dessert voor tussengerecht + 5
Vervanging van dessert voor kaas + 6

CHEF’S FAVORITES & WAGYU

Buiten ons menu hebben wij prachtige Japanse wagyu en de favorieten van de chef om het menu uit te breiden naar eigen wens.

Iberico Ham

plateau met cornichons

17

Baeri kaviaar 20 gram

geserveerd met blini en zure room

35

2008® gebakken foie gras - Munster & truffel

aardse crème - gekarameliseerde appel - truffeldressing
“Villa Manodori” 12 jaar oude balsamico - geroosterd suikerbrood

27

Dungesneden gerookte Wagyu A5 pastrami

20

Caviar de Wagyu premium

de kaviaar onder de hammen, erg exclusief met een super intense smaak

30

Japanse Wagyu A5+ entrecote

Met bijpassend garnituur (ipv hoofdgerecht menu +95 )

110

Chateaubriand van Simmentaler rund

450 gram voor 2 personen (ipv hoofdgerecht menu +17.5 p.p. )
het aller mooiste, zachtste en meest luxe deel van het rund

35 pp

Gebakken foie gras - supplement hoofdgerecht

7

Puntzak friet - mayonaise

3,75

English

Our kitchen is French oriented with a modern twist. We want to spoil you in our warm ambiance, to surprise you and create a memorable evening for you

We cook with seasonal and honest produce. The kitchen team transforms these ingredients into great dishes. We hope to amaze you with great flavor and surprising courses.

CHEF'S MENU

Surprise menu

3 courses

45

4 courses

50

5 courses

59

Wine pairing

3 glasses

21

4 glasses

27

5 glasses

33

In between course instead of dessert + 5
Cheese instead of dessert + 6

CHEF’S FAVORITES & WAGYU

Outside our surprise menu we several options to expand your menu to your liking. Amongst these options you will find the favorites of the chef and different cuts of Japanese wagyu beef.

Iberico Ham

platter with cornichons

17

Baeri kaviaar 20 gram

blini - sour cream

35

2008® gebakken foie gras - Munster & truffel

caramelized apple - truffle - truffle vinaigrette - balsamic vinegar - sugar bread

27

Thinly sliced smoked Wagyu A5 pastrami

20

Caviar de Wagyu premium

the caviar amongst Ham. Very exclusive with an intense flavour profile.

30

Japanse Wagyu A5+ entrecote

with fitting garnishes (iso maincourse menu +95 )

110

Chateaubriand van Simmentaler rund

450 gram voor 2 personen (iso maincourse menu +17.5 p.p. )
the finest, luxurious and most tender part of the beef.
seasonal vegetables - morel sauce

35 pp

Pan fried foie gras - supplement with main course

7

French fries - mayonnaise

3,75

My Image
My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Maandag t/m Woensdag
* Gesloten
Donderdag t/m Zondag
* v.a. 17.30 uur geopend


Volg ons via de kanalen!