Voorgerechten

‘Weiderund’ carpaccio van Hollandse runderlende
basilicumpesto - pijnboompitten - kappertjes - rucola - Parmezaan

Dutch beef carpaccio
basil pesto - pine nuts - capers - rocket salad - Parmesan

15

‘Wagyubeef’ carpaccio van Chileense Wagyu ribeye
Olijfolie - pijnboompitten - kappertjes - rucola

Wagyubeef carpaccio
pine nuts - capers - rocket salad

29

‘Sashimi’ tonijn in sesamkorst & softshell krab
fregola - soya gel - wakamé - sesam krokant - komkommer – radijs - yuzu - citroenmayonaise

tuna in sesame crust - softshell crab
fregola - soya gel - wakamé – sesame crisp - cucumber - radish - yuzu - lemon mayonnaise

19

2008®’ gebakken foie gras - Munster & truffel
aardse crème - gekarameliseerde appel – “Villa Manodori” 12 jaar oude balsamico - geroosterd suikerbrood

Pan-fried foie gras - Munster cheese
caramelized apple – truffle - "Villa Manodori" 12 year old balsamic vinegar - sugar bread

24

Jamon Iberico
Een plankje met Spaanse gedroogde ham van het Iberische varken,
18-24 maanden gerijpt in Salamanca

Jamon Iberico Spanish dried ham of the Iberian pig
matured for 18-24 months in Salamanca

19

Hoofdgerechten

Roodbaarsfilet
risotto nero - zilte groente - ijspegels - gepofte quinoa – saffraan saus - vinaigrette van kreeft en vanille - algenkrokant

Red Bream
risotto nero - samphire – puffed quinoa – saffransauce – vinaigrette of lobster of vanilla

26

Premium selected tournedos M.R.Y
knolselderij - cantharel - popcorn Iberico - spinazie - piccalily gel – truffelsaus -balsamico

M.R.Y Tournedos
celeriac – chanterelle – spinach – piccallily gel – truffle sauce

33

Tenderloin voor twee - Chateaubriand 450 gram
aardse crème - seizoensgroenten – pepersaus

Chateaubriand “450 gram”
seasonal vegetables - peppersauce

34 pp

Wagyubeef

Chileense Wagyu (BMS 6-7) flat iron steak per 150 gram
Chilean wagyu flat iron steak

45

Australische Wagyu (BMS 6-7) bavette per 150 gram
Australian Wagyu bavette

43

Japanse Wagyu A5 (BMS 12) entrecote per 120 gram
Japanese Wagyu A5 sirloin steak

115


Supplement foie gras of zwezerik

Supplement foie gras or sweetbread

7

Chefs Special

VERRASSINGSMENU VAN DE chef
OUR HOUSE SPECIALTY - SURPRISE MENU DE GOEDHEYD


Laat U verwennen door onze keukenbrigade:
3 gangenmenu ( 3 courses ) € 42 wijnarrangement vanaf € 20,50/3 glazen
4 gangenmenu ( 4 courses ) € 48 wijnarrangement vanaf € 26,50/4 glazen
5 gangenmenu ( 5 courses ) € 56 wijnarrangement vanaf € 32,50/5 glazen
(vervanging van dessert voor tussengerecht kan +€ 4)
(replacing dessert for side dish is possible +€ 4)

Alle bovenstaande menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen.
(All menus can also be prepared vegetarian)

Alle bovenstaande menu’s zijn alleen per tafel te bestellen.
Vraag vrijblijvend naar een passend wijnadvies bij uw menu.
(All menus can only be ordered per table.)

Gaat u naar de film of het theater?
2 gangen ‘theater’ menu ( 2 courses ) € 32
Een voor en een hoofdgerecht van de chef die wij snel kunnen serveren!
Wijnarrangement (wines) vanaf € 13/2 glazen


Wagyu

Echte Japanse Wagyu A5
Bij de Goedheyd werken wij met de beste producten. Daarom de keuze om het echte Japanse Wagyu A5 te serveren aan onze gasten. Wij serveren Wagyu met de mooiste vlees-vet verhouding. Wagyu uit Japan met ‘’Grade A5’’ behoort tot een totaal andere categorie qua smaakbeleving, zachtheid en de extreme marmering dan andere landen.


Wij bieden daarom nu enkel 100% raszuivere Japanse Wagyu aan, geboren en getogen in Japan met ‘’Grade A5’’. Dit zeer exclusieve product verkregen door eeuwenoude tradities en fokmethodes. Deze fokmethodes werden ontwikkeld aan het Japanse Keizerlijke hof. Toen werden de dieren binnen de muren van het Keizerlijke Paleis verzorgd. Als voeding kregen ze het zelfde als wat voor handen was voor de Keizerlijke lieden.


Wagyubeef toevoegen aan het verrassingsmenu:
Chileense Wagyu (BMS 6-7) flat iron steak per 150 gram
+45
Australische Wagyu (BMS 6-7) bavette per 150 gram
+43
Japanse Wagyu A5 (BMS 12) entrecote per 120 gram
+115


Dessert

Warm chocolade taartje (15 min)
gel van kers - granite van granny smith - appel schuim – kersensorbet

Warm chocolate cake (15min)
cherry gel - granny smith granite - apple foam - cherry sorbet


10

Pastel de nata
vanille crème en schuim - compote van kweepeer - gel kaneel - steranijsijs

Pastel de nata
vanilla crème and foam - quince compote – cinnamon gel - staranise

10

Dagelijks wisselend dessert
Dessert of the day

10

Kaasplateau
Wisselende selectie van 5 internationale kazen

Cheese platter
Assortment of 5 internationale cheeses served

15

Stacks Image p2933_n1112747

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Wat zeggen anderen

Wij zijn zo trots als een pauw als onze gasten leuke berichten over ons schrijven! Lees wat andere gasten over ons schrijven.

RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht


Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag & Maandag
* Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag
* v.a. 17.30 uur geopend
* uiterlijk 01.00 gesloten


Volg ons via de kanalen!



KvK nr  62413961 | ING IBAN NL64INGB0007428680 | BTW nr NL 8548.08.176.B.01