Voorgerechten

‘Sashimi’ tonijn in sesamkorst & softshell krab
zwarte quinoa - Oosterse gel - wakamé - sesam krokant -
komkommer - radijs - Yuzu - citroenmayonaise

sashimi tuna
softshell crab - black quinoa - soya gel - wakamé - crisp of sesame -
cucumber - radish - Yuzu - lemon mayonnaise

17

‘Weiderund’ carpaccio van Hollandse runderlende
truffeldressing - pijnboompitten - kappertjes - rucola - Parmezaan

carpaccio - Dutch beef
truffle - pine nuts - cappers - rocket salad - Parmazaan

13

Gebakken foie gras - Munster & truffel ‘Chefs Special’
aardse crème - gekarameliseerde appel - truffeldressing - “Villa Manodori” 12 jaar oude balsamico - geroosterd suikerbrood

Pan-fried foie gras
Munster cheese - caramelized apple - truffle - truffle vinaigrette - "Villa Manodori" 12 year old balsamic vinegar - sugar bread

22

Jamon Iberico
Een plankje met Spaanse gedroogde ham van het Iberische varken. Lekker mals en vol van smaak. Rijping 18-24 maanden in Salamanca 

Jamon Iberico
Spanish dried ham of the Iberian pig. Delicious tender and full of flavor. Mature 18-24 months in Salamanca

21

Kaviaar ‘’Perle Imperial’' per 30 gram
Een kruising tussen een Beluga en een Asetra achtige steur. Een van de meest geliefde kaviaarsoorten die wereldwijd beschikbaar is. Mooi romig, ziltig en nootachtig

Caviar '' Pearl Imperial '' 30 grams.
A cross between a Beluga and an Asetra sturgeon. One of the most popular caviar types available worldwide. Creamy, silty and nutty

69

Hoofdgerechten

Gegrilde zeebaarsfilet & black tiger gamba
risotto met gezouten citroen - peen - asperge - radijs -
pittige saus van schaalderen

seabass fillet & black tiger prawn
risotto with salted lemon - carrot - asparagus - sauce of shell fish

24

‘Black Angus’ Flat iron steak (met gebakken foie gras of zwezerik +7)
aardse crème - seizoensgroenten - paddenstoelen - rodewijnsaus

flat iron steak (with fried foie gras or sweetbread +7)
earthy cream - seasonal vegetables - mushrooms- red wine sauce

24

‘Schotse’ Hertenrugfilet (met gebakken foie gras of zwezerik +7)
baby champignons - portgel - seizoensgroenten - portsaus

venison
baby mushrooms - port gel - seasonal vegetables - port sauce

34

‘Wild voor twee’ gegrilde Schotse hertenribeye
400 gram voor 2 personen (met gebakken foie gras of zwezerik +7)
het aller mooiste en luxste biefstuk deel van het hert - aardse crème - seizoensgroenten – port sauce

venison ribeye
400 grams for two (with fried foie gras or sweetbread +7)
earthy cream - seasonal vegetables - port sauce

39 pp

‘Tenderloin’ chateaubriand in roomboter gebakken
450 gram voor 2 personen (met gebakken foie gras of zwezerik +7)
het aller mooiste, zachtste en luxste biefstuk deel van het rund
aardse crème - seizoensgroenten - pepersaus

tenderloin steak ‘‘Dutch quality meat’’
450 grams for two (with fried foie gras or sweetbread +7)
earthy cream - seasonal vegetables - pepper sauce

34 pp

‘Dry aged beef’ gegrilde gemarmerde Entrecote
450 gram voor 2 personen (met gebakken foie gras of zwezerik +7)
premium lendebiefstuk - enkele weken speciaal gerijpt voor extra malsheid en een fantastische smaak!
aardse crème - seizoensgroenten - pepersaus

sirloin steak ‘‘Dutch quality beef’’
450 grams for two (with fried foie gras or sweetbread +7)
earthy cream - seasonal vegetables - pepper sauce

34 pp


Chefs Special

VERRASSINGSMENU VAN DE chef
OUR HOUSE SPECIALTY - SURPRISE MENU DE GOEDHEYD


Laat U verwennen door onze keukenbrigade:
3 gangenmenu ( 3 courses ) € 39 wijnarrangement vanaf € 19,50/3 glazen
4 gangenmenu ( 4 courses ) € 46 wijnarrangement vanaf € 25,50/4 glazen
5 gangenmenu ( 5 courses ) € 52 wijnarrangement vanaf € 31,50/5 glazen
(vervanging van dessert voor tussengerecht kan +€ 4)
(replacing dessert for side dish is possible +€ 4)

Alle bovenstaande menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen.
(All menus can also be prepared vegetarian)

Alle bovenstaande menu’s zijn alleen per tafel te bestellen.
Vraag vrijblijvend naar een passend wijnadvies bij uw menu.
(All menus can only be ordered per table.)

Gaat u naar de film of het theater?
2 gangen ‘theater’ menu ( 2 courses ) € 29
Een voor en een hoofdgerecht van de chef die wij snel kunnen serveren!
Wijnarrangement (wines) vanaf € 11,50/2 glazen


Wagyu

Echte Japanse Wagyu A5
Bij de Goedheyd werken wij met de beste producten. Daarom de keuze om het echte Japanse Wagyu A5 te serveren aan onze gasten. Wij serveren Wagyu met de mooiste vlees-vet verhouding. Wagyu uit Japan met ‘’Grade A5’’ behoort tot een totaal andere categorie qua smaakbeleving, zachtheid en de extreme marmering dan andere landen.

Wij bieden daarom nu enkel 100% raszuivere Japanse Wagyu aan, geboren en getogen in Japan met ‘’Grade A5’’. Dit zeer exclusieve product verkregen door eeuwenoude tradities en fokmethodes. Deze fokmethodes werden ontwikkeld aan het Japanse Keizerlijke hof. Toen werden de dieren binnen de muren van het Keizerlijke Paleis verzorgd. Als voeding kregen ze het zelfde als wat voor handen was voor de Keizerlijke lieden.


Wagyu proeven / Aperitief hapje / klein voorgerechtje / kleine tussengerechtje
- Yakiniku van Wagyu a la carte €12,50
- Yakiniku van Wagyu als extra gang toevoegen +€12,50
Yakiniku betekent ‘’gegrild vlees’’ in het Japans en wordt gesneden van de hals.

Hoofdgerecht / verrassingsmenu
- Wagyu entrecoté a la Carte per 120 gram €115
- Wagyu entrecoté in het verrassingsmenu per 120 gram +€115
120 gram Wagyu is gelijk aan een normaal hoofdgerecht portie, omdat het vlees veel marmering (gezonde vetten) bevat waardoor je al snel verzadigd raakt.


Dessert

Choco taart
Jam van peer en saffraan / Gel en schuim granaatappel / Peer sorbet

Hot chocolate
cake with a jam of saffron and pear, gel and foam of pomegranate and ice Cream of pear

9

Citroen cheescake
Gelei rood fruit / Framboos sorbet / Krokant van framboos

Lemon cheesecake
with a jelly of red fruit, crisp of raspberry and ice Cream of raspberry

9

Dagelijks wisselend dessert
Dessert of the day

9

Internationale kazen
5 kazen met crudité , appelstroop en notenbrood

International cheeses
5 cheeses with crudités, and nutbread

13

My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Wat zeggen anderen

Wij zijn zo trots als een pauw als onze gasten leuke berichten over ons schrijven! Lees wat andere gasten over ons schrijven.

RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht


Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag & Maandag
* Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag
* v.a. 17.30 uur geopend
(keuken open tot 22.00 uur)
* uiterlijk 01.00 gesloten


Volg ons via de kanalen!



KvK nr  62413961 | ING IBAN NL64INGB0007428680 | BTW nr NL 8548.08.176.B.01